OPEN CALL: Bli av med smärtan; ge den till oss!

Premiär 19 januari 2018 på Orionteatern. Dramalabbet iscensätter en stor reningsakt av era plågsamma minnen. Tillsammans ältar vi smärtsamma ögonblick och hänför oss i sorgen tills det slutar att göra ont. Låt exorcismen börja. Skriv ner ett smärtsamma ögonblick i ditt liv och skicka det till oss.

Föreställningen tar inspiration från konstnären Sophie Calles bok Exquisite Pain, där hon återupprepar en kärlekssorg inför vänner och tillfälligt bekanta som i utbyte berättar om sina sorger.

Dramalabbet bygger sitt manus på era berättelser. Om du vill dela med dig och låta dina erfarenheter bli en del av föreställningen kommer vi att skicka ett brev hem till dig med vidare instruktioner. Du ska bara beskriva en kort sekvens på mindre än ½ sida samt saker du associerar minnet med som kan ligga till grunden för ett fotografi. Alla deltagare är anonyma i föreställningen. Vill du vara helt anonym, så skickar vi instruktionerna till den mailadress du väljer att kontakta oss ifrån.

Alla erfarenheter räknas. Det kan handla om vad som helst. Men ett ögonblick som berört dig och som stannat i minnet.

Föreställningen produceras av Dramalabbet. Premiär på Orionteatern i januari 2018.
Regissör är Katja Seitajoki
Dramatiker Alexandra Loonin
Fotograf José Figueroa
Projektledare Karin Hauptmann

För att starta reningsakten skicka ditt intresse till producent@dramalabbet.com med din adress, så kommer du inom kort få ett brev hem till dig.

Vi ser fram emot att dela vår sorg med er!
/ Dramalabbet

Har du frågor, kontakta Karin Hauptmann, karin@dramalabbet.com

Det går inte att kommentera artikeln