Teaterworkshop för unga i sommar

För dig som bor i Farsta och är mellan 15-17 år erbjuder Dramalabbet en kostnadsfri sommaraktivitet: en teatervecka med fysisk teater, improvisationsövningar och skrivande för scen på Tegelscenen i Hökarängen. Under veckan arbetar vi fram ett gemensamt material som vi under sista dagen presenterar live på Tegelscenen eller i digitalt format, beroende på vad pandemi-läget tillåter.
FÖR VEM
Ingen tidigare erfarenhet av teater krävs, alla mellan 15-17 år är välkomna! Vi blir inte fler deltagare än restriktionerna tillåter.
VAR
Tegelscenen på Söndagsvägen 9 i Hökarängen. Tegelscenen ligger precis bredvid bageriet BAK.
NÄR
Vecka 26: Måndag den 28 juni – Fredag 2 juli. Vi ses 10.00-15.00 varje dag inklusive lunchpaus på 45 min (ta med matsäck/matlåda!).
ANMÄLAN
Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@dramalabbet.com. I mailet skriver du ditt namn, ditt födelsedatum/personnummer och gärna någon rad om dig själv. Det går bra att anmäla sig fram till kursstarten.

Aktiviteten är helt gratis och arrangeras i samarbete med Farsta Stadsdelsnämnd och studieförbundet Bilda.

LEDARE
Karolina Willebrand Vinnberg
Karolina är skådespelare, regissör och scenkonstnär. Hon är utbildad i Teaterstudier vid Göteborgs universitet och har medverkat i och drivit flera produktioner i teatergrupperna Dramalabbet och UngaTur och även utvecklat egna scenkonstprojekt. Karolina har erfarenhet av att skapa sceniskt material tillsammans från grunden och kombinerar gärna text med rörelsebaserad teater.
André Hasselgren
André är utbildad körledare på Kungl. musikhögskolan i Stockholm men också verksam som scenkonstnär både som pedagog och skådespelare/sångare.
Han har initierat och drivit teater- och scenprojekt i Stockholm och Malmö och har medverkat i flera produktioner på Dramalabbet. Utöver det har han hållit i ett flertal teaterkollon för barn och unga där fokus varit att ta tillvara på deltagarnas egna idéer och visioner.

Comments are closed.