Vi önskar god jul med glada nyheter!

Fisken. foto: Jonas Jörneberg. Medverkande: Olle Jernberg och Ruben Lopez.

Vi oerhört glada och stolta över att föreställningen FISKEN som vi samproducerade med Unga Tur och som spelades på Dramalabbet våren 2012, har röstats fram till årets bästa föreställning 2012, publikens val. Fisken är skriven av Gunnar Eriksson, regisserades av Erik Magnusson och framfördes av Olle Jernberg och Ruben Lopez. TACK till alla som röstade! Klicka här för mer info.

Nu tar vi jullov men ser stort fram emot att kicka igång 2013 som är fullspäckat av spännande projekt. Först ut är publDen största av dom störstaik- och kritikersuccén DEN STÖRSTA AV DOM STÖRSTA av Eva Johansson och Louise Löwenberg.

I januari och början av februari får vi två fina gästspel i form av Miss Lyckad av och med Myra Neander och Zoo Story med Henrik Wenne och Erik Amoghli Thunberg. Mer information och datum för dessa gästspel kommer inom kort.

Den 28 januari går Stockholmsregionens stora Ny text-reading av stapeln. Fri entré. Sju spännande dramatiker och bandet Moustad. Mer information kommer inom kort.

Längre fram i vår ser vi bland annat fram emot Marlene Jonssons dramatikerdebut med pjäsen Our Golden Girl i regi av Gustav Englund. Håll utkik efter mer information. Därutöver kommer vi hålla vår readingserie Färskpressat, delta i Kulturnatten och mycket, mycket mer.

Och sist men inte minst vill vi tacka vår fantastiska publik och alla fina människor som arbetat hos oss under 2012!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

På återseende 2013!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! Illustration: Louise Löwenberg

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *