Vänta in valet med oss!

Vi ska göra en föreställning om riksdagsvalet 2022 och vi behöver din hjälp!

Vill du vänta in valet med oss? Det här är en publikinteraktiv valobservation som börjar med en premiärfest och avslutas med en kollationering där det färdiga manuset presenteras.

Dramalabbet bjuder vi in till en serie samtal/häng/workshops som tar avstamp i frågan:

Vad borde en föreställning om valet handla om? 

Människor idag ställs inför fler och fler val. Varje dag tvingas vi fatta tusentals små beslut, vi ska välja skola till våra barn, välja internetleverantör och bonuskundsprogram och hitta en lämplig kvällsunderhållning bland ett enormt utbud av program på en uppsjö av appar och kanaler. 

Därför vill vi att det viktigaste valet, riksdagsvalet, ska bli så lätt som möjligt. Tillsammans med Sveriges ledande forskare och experter har vi tagit fram en ny, modernare metod att rösta. Med hjälp ny teknologi som mäter dina känslor och värderingar tar vi reda på vad du innerst inne vill och matchar det med vad partierna faktiskt tänker göra. På så sätt säkerställer vi att din röst motsvarar det du känner egentligen och du kan känna dig helt trygg med att du inte kommer att behöva göra några svåra val.

Du behöver inte ta ställning. Det har du nämligen redan gjort.  Vi ska bara ta reda på vart du står. Genom vårt ultramoderna system scannas dina känslor inför vitt skilda ämnen, resultatet analyseras sedan och omvandlas till politiska frågor utifrån en noggrant kontrollerad och politiskt oberoende metod. Resultatet är helt anonymt, även för dig.

För att delta bokar du en individuell starttid. Processen tar ca 30 minuter, men efteråt finns möjlighet för den som vill att stanna för samtal om val och valfrihet. 

Ta chansen att slippa välja! Boka din individuella starttid redan idag: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBlpjPRYqczyGMjrjmKgk7C6cdwddY09M-3n81qvBGvFGSog/viewform

Om oss:

Dramatiker – Hanna Nygren

Regi – Ella Rudfeldt

Skådespelare – EvaMaria Oria och André Hasselgren

Musiker och ljuddesign – Emma Augustsson

Scenograf, kostymör, maskör – Johanna Dahlbäck

Tekniker och ljusdesign – Kundali Löfstrand

Producent – Maria Lindeberg

Med stöd av Sveriges Författarfond och Stockholm Stad

Comments are closed.